În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

UTILIZAREA TEHNOLOGIEI CAD-CAM PENTRU TRATAREA PROTEZELOR CIMENTATE ÎN ZONA ESTETICĂ

Paniz G.
Paniz G.

Doctor în medicină dentară la Universitatea din Padova, profesor asistent adjunct în implantologie osteointegrată, licențiat și postuniversitar în protetică, Școala de Medicină Dentară a Universității Tufts, Boston, Mass; certificat de educație avansată în stomatologie estetică și membru al Consiliului American de Protetică Dentară.

Pentru a obține un rezultat estetic adecvat, este necesară o planificare corectă a cazului, precum și o plasare tridimensională corectă a implantului și o gestionare corectă a țesuturilor moi din jurul implantului, în ceea ce privește profilul chirurgical și proteza. 

Alegerea corectă a materialelor ajută, de asemenea, la obținerea unui aspect natural atât al componentelor dentare albe, cât și al componentei gingivale roz.

În prezent, odată cu apariția așa-numitelor materiale “fără metal” și a tehnologiilor CAD-CAM, soluțiile protetice implanto-suportate sunt variate și din ce în ce mai eficiente. 

Acest raport de caz ilustrează perfecționarea protetică a unui implant Sweden & Martina (Outlink2, ø 3,75, 1, 13 mm) poziționat în zona edentată a unui incisiv lateral superior stâng. 

Proteza cimentată a fost plasată cu ajutorul sistemului Sweden & Martina CAD-CAM ECHO, care a permis fabricarea unui pilon de implant individual din zirconiu și, ulterior, a unei coroane din ceramică integrală.

UTILIZAREA TEHNOLOGIEI CAD-CAM PENTRU TRATAREA PROTEZELOR CIMENTATE ÎN ZONA ESTETICĂ
Derulați până sus