În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

TRIOS 5

Acesta este scanerul care stabilește un nou standard în protecția pacienților și controlul infecțiilor. Nu este doar igienic prin design, ci și mai mic, mai ușor și conceput pentru a se potrivi perfect în fiecare mână. În plus, vine cu noul nostru motor ScanAssist pentru rezultate perfecte de scanare și TRIOS Share, pentru conectivitate maximă. Pur și simplu igienic. Pur și simplu ergonomic. Pur și simplu fără efort. Pur și simplu TRIOS 5!

Scanare inteligentă

ScanAssist Engine

În centrul TRIOS 5 se află motorul ScanAssist. Tehnologia sa inteligentă de aliniere pentru construirea unui model 3D are ca rezultat scanări de precizie, fără efort și eficient. De fiecare dată. Așa că vă puteți concentra pe oferirea îngrijirii excelente care îi face pe pacienții să zâmbească.

Scanare ergonomică

TRIOS 5 este cel mai mic și mai ușor scaner de până acum. Și mai bine, acest scaner elegant, cu mâner de stilou, este perfect echilibrat și conceput pentru a se potrivi confortabil în fiecare mână. Este scanerul care se simte potrivit.

Manșon pentru curățenie optimă

Manșonul ultra-subțire, confortabil și aproape invizibil minimizează riscul de contaminare încrucișată. O singură utilizare – îl puneți, îl scanați și îl scoateți când ați terminat de scanat. Este atat de simplu.

Sticlă de safir rezistentă la zgârieturi

Fereastra din interiorul vârfului este din sticlă de safir. Ce face ca acest material să fie grozav? Nu se zgârie și se încălzește foarte repede – asigurându-vă că vârful este gata de scanare în câteva secunde.

Oglindă sigilată

În interiorul scanerului, veți găsi o oglindă sigilată. Deoarece oglinda este închisă, praful sau murdăria nu pot pătrunde și nu pot afecta performanța optică a scanerului.

Vârf închis autoclavabil

Vârful este închis și autoclavabil. Aceasta înseamnă că riscul de contaminare încrucișată între vizitele la pacienți este minimizat.

Ce este inclus cu TRIOS 5

TRIOS 5 vine cu tot ce aveți nevoie pentru a începe imediat scanarea. Pentru a explora accesorii suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Derulați până sus