În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

Protetica digitala

Bont de scanare din titan.
Crearea amprentei cu orice scaner intraoral sau de laborator este rapida si usoara datorita scanbody-urilor de laborator si intraorale dezvoltate de Sweden & Martina.
Fabricate din titan Gr. 4 sablat, simplifica scanarea in toate circumstantele. Morfologia particulara de steag ofera o suprafata de scanare mai mare pe fata laterala a componentei. De asemenea, are doua orificii care pot fi folosite pentru a atela mai multe corpuri de scanare impreuna, creand o structura care faciliteaza scanarea în toate cazurile de edentație totala, in care punctele de referinta ar lipsi altfel.
Datorita componentelor originale dedicate fluxului digital, este posibila proiectarea atat a coroanelor insurubate, cat si a celor cimentate pe implant, alegand liber marginile si profilul de inchidere.
Sunt disponibile si suporturile Interfase Dynamica, concepute pentru proteze din zona estetica, a caror morfologie particulara permite deplasarea orificiului surubului până la maximum 30°, pentru a evita orificiile vestibulare inestetice.

SOLUTII PENTRU REABILITARI INDIVIDUALE PRIN TEHNICA CAD-CAM PENTRU CONEXIUNEA COLLEX
Protetica digitala Sweden & Martina Sabettimed.jpg
SOLUTII PENTRU REABILITARI INDIVIDUALE PRIN TEHNICA CAD-CAM PENTRU CONEXIUNEA CSR
Protetica digitala Sweden & Martina Sabettimed.jpg
ANALOG – DIGITAL
Protetica digitala Sweden & Martina Sabettimed.jpg

Analogii digitali se alatura analogilor traditionali pentru a simplifica gestionarea digitala a cazurilor pentru clinicienii si tehnicienii dentari si pentru a le oferi o varietate mai mare de solutii.

Se caracterizeaza prin morfologia lor particulara:

Protetica digitala Sweden & Martina Sabettimed.jpg
Analogii digitali sunt disponibili pentru sistemele: Prama, Shelta, Premium, Outlink2, Syra, SyraShort, CSR, Global, XA, P.A.D., P.A.D.r, Conico.
Protetica digitala Sweden & Martina Sabettimed.jpg

Pentru introducerea si scoaterea analogilor de pe model sunt disponibile instrumente speciale, specifice fiecarui sistem de implant utilizat.

Derulați până sus