În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

Premium One

4 DIAMETRE INTRAOSOASE INTR-O CONEXIUNE UNICA

Implanturile Premium ONE, rezultat a 21 de ani de experienta clinica, au o morfologie cilindricavarful asimetric pentru o distributie corecta a sarcinilor masticatorii si apex conic cu trei crestaturi apicale care creeaza o zona de decompresie si eliberare a cheagurilor de sange.

Implantul Premium One Sweden & Martina
Implantul Premium One Sweden & Martina
Solutii minim invazive

Gama Premium ONE include, de asemenea, un implant ingust, cu diametrul de ø 3.30, foarte util in acele situatii anatomice particulare, cum ar fi spatiul protetic redus in sectoarele anterioare sau crestele subtiri.

Implanturile Premium One sunt disponibile si in versiunea Shorty, ideale pentru creste cu inaltimi reduse si in toate cazurile in care este de preferat sa nu se efectueze un protocol de regenerare.

Exista si o trusa chirugicala, specifica pentru implanturile Shorty.

morfologie cilindrica, fiind rezultatul a peste 15 ani de experienta clinica, adecvat pentru ambele arcade, datorita stabilitatii sale de exceptie si usurintei inserarii, de exemplu, in mandibula. Varful autofiletant confera o mare capacitate de penetrare si o stabilitate primara excelenta;

– RF („Root Form”), cu o morfologie conica studiata special pentru maxilar si pentru un os slab mineralizat in care implantul PRAMA RF poate obtine stabilitatea maxima, datorita structurii sale. Varful rotunjit al implanturilor Prama RF le face potrivite si in sinus lifting.

Implantul Premium One Sweden & Martina
Suprafata: rugozitatea ideala in functie de tipul de tesut

Gatul UTM

Suprafata gatului implanturilor Premium One este supusa tratamentului UTM (Ultrathin Threaded Microsurface) in urma caruia rezulta o microliniere a suprafetei, fapt ce permite controlul perfect al conexiunii si previne acumularea placii in jurul jonctiunii bont-implant.

 

Suprafata ZirTi

 

Implanturile Premium One au suprafata ZirTi, tratata cu oxid de zirconiu si gravata cu acizi minerali, tehnici care confera suprafetei o micromorfologie caracteristica, capabila sa creasca semnificativ zona de contact os-implant si sa faciliteze osteointegrarea.

CONEXIUNEA COLLEX ONE

Conexiunea Collex ONE, adecvata tuturor implanturilor Premium ONE, dispune de un hexagon intern si un guler extern pentru repozitionarea protetica. Rezistenta conexiunii Collex One este documentata prin mai multe studii ce releva faptul ca aceasta conexiune este mult mai robusta si stabila protetic in comparatie cu conexiunile fara guler.

 
Implantul Premium One Sweden & Martina
Procedura chirurgicala mountless

Implanturile Premium One nu necesita folosirea unui dispozitiv de montaj, deoarece pot fi inserate direct prin intermediul unor drivere practice Easy Insert. Acestea au fost concepute pentru a garanta o prindere sigura, ceea ce previne deformarile intalnite in alte tipuri de conexiuni si permite indepartarea usoara a implantului. Utilizarea acestor drivere simplifica foarte mult procedura chirurgicala. 

 
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Avantaj biologic Switching Platform

Avantajul incontestabil al unei conexiuni unice, existente in cazul implanturilor Premium One, este faptul ca permite adaptabilitatea in functie de nevoile estetice si functionale ale fiecarui caz.

Dupa cum indica studiile, exista o relatie intre  switching platform si conservarea dimensiunilor osoase marginale. De fapt, cu cat nepotrivirea este mai mare, cu atat volumele tesuturilor dure si ale tesuturilor moi din jurul implantului dentar sunt mai mari.

Implantul Premium One Sweden & Martina
Derulați până sus