În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

Premium Kohno

UN KIT, 4 SISTEME, O MULTITUDINE DE AVANTAJE

Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed

Cel mai versatil implant de pe piata: cele trei emergente coronale diferite, combinate cu posibilitatea alegerii unei morfologii intraosoase conice sau cilindrice, permit identificarea solutiei optime pentru fiecare situatie chirurgicala.

Implanturile Premium au o morfologie preponderent cilindrica, cu o progresie conica doar in sectiunea apicala. Implanturile Kohno au acelasi profil cilindric ca si implanturile Premium in portiunea coronala, in timp ce, in partea centrala si apicala au un profil conic; aceasta conicitate este mai mare pe masura ce lungimea implantului este mai mare. Diferenta de morfologie intre implanturile Premium si Kohno poate fi remarcata mai clar la implanturile mai lungi de 10 mm.

Ambele implanturi au următoarele caracteristici:

Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed

Pasul de 1 mmprofilul conic in directia apicala si profilul convex in directia coroanei sunt caracteristici ce cresc stabilitatea primara si evita traumatismele osoase dupa aplicarea sarcinii.

Designul crestaturilor apicale, unghiul taieturii si reducerea progresiva a diametrului implantului cresc capacitatea de a patrunde in os, garantand astfel o performanta excelenta pentru toate tipurile de os.

 
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed

Odata ce s-a ales morfologia intraosoasa, medicul dentist poate folosi 3 emergente coronale diferite, fara a fi nevoie sa schimbe kitul chirurgical sau tehnica de inserare.

 

STRAIGHT

Profilul drept clasic pentru spatii coronale inguste. Prima sectiune, de 0,8 mm lungime, este neteda pentru a impiedica atacul si colonizarea bacteriilor.

 

SWITCHING PLATFORM

Un diametru de 0,5 mm se largeste treptat spre partea emergenta, partea centrala, apoi revine la diametrul nominal al implantului, la nivelul conexiunii. Platforma de conectare este identica cu cea a implanturilor cu profil drept.

TG (transgingival)

Profilul de emergenta al portiunii transgingivale a fost proiectat in conformitate cu principiile biologice; in acelasi timp, permite o gestionare extrem de simpla a tesuturilor moiAngulatia la 30° optimizeaza conexiunea cu supra-structurile si distribuie uniform sarcina protetica.

PROCEDURA CHIRURGICALA MOUNTLESS

Procedura chirurgicala are in vedere inserarea implanturilor cu Easy Insert, un driver cu un design brevetat, care impiedica orice deformare a conexiunii chiar si la cuplurile mari de insertie a implantului si faciliteaza indepartarea instrumentului. Driverul Easy Insert, utilizat pe toate cele trei forme coronare, permite, de asemenea, o vizibilitate intraoperatorie excelenta.

 
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
CONEXIUNE CU HEXAGON INTERN

Toate cele trei emergente coronale sunt caracterizate printr-o conexiune cu un hexagon intern adanc de 2 mm.
In cazul implanturilor Straight si Switching Platform, hexagonul este stabilizat de un guler in partea de sus a platformei, care contribuie, de asemenea, la o distributie corecta a fortelor, care in acest fel sunt descarcate de-a lungul intregului perimetru implantar.

De asemenea, in cazul implanturilor transgingivale, hexagonul intern este stabilizat printr-o sectiune cilindrica interna suprapusa, deasupra careia exista un con ce asigura sigiliul si ajuta la prevenirea desurubarii protezelor. O angulatie de 30° ofera un punct de sprijin pentru proteza.

 
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed

VERSIUNEA SHORTY

Implanturile StraightSwitching Platform si  TG-urile (transgingivale) sunt disponibile si in versiunea SHORTY, ideale pentru creste cu inaltimi reduse si in toate cazurile in care este de preferat sa nu urmati un protocol de regenerare. Un kit chirurgical dedicat este prevazut pentru implanturile Shorty, avand burghie cu varful foarte scurt si o lungime totala mai scurta decat cele standard, foarte utila si in cazul unor sectoare distale dificil de accesat sau la pacientii cu deschideri orale mici.

 
Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
Kit chirurgical Implant Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
UN SINGUR KIT, MAI MULTE POSIBILITATI

Implantul Premium Kohno Sweden & Martina SabettimedKit-ul pentru pentru plasarea tuturor versiunilor implantului Premium Kohno reprezinta o solutie ce ofera multiple avantaje, de la posibilitatea mai ampla de alegere a morfologiei implantului, la disponibilitatea diferitelor concepte protetice.

Componentele sunt aranjate conform unei proceduri ghidate, iar secventele de utilizare sunt indicate prin semne colorate care urmeaza aceleasi coduri de culori folosite pentru identificarea discurilor, a componentelor protetice, ceea ce face simplifica foarte mult procedura chirurgicala, eliminand orice posibilitate de confuzie fie pentru dentist si asistentul sau.
Kiturile chirurgicale sunt furnizate cu sabloanele cu reprezentarea grafica a masurilor implantului atat cu dimensiuni reale, cat si cu dimensiuni crescute cu 20% si 30%, pentru a permite alegerea celor mai potrivite diametre si lungimi ale implantului prin intermediul analizelor radiografice sau tomografice. De asemenea, este inclus un clichet chirurgical practic si functional care actioneaza ca o cheie dinamometrica pentru verificarea cuplului de strangere de la 10 Ncm la 70 Ncm si, prin urmare, poate fi utilizat atat pentru inserarea implanturilor, cat si pentru operatiile de protezare.
SUPRAFATA ZirTi

Numeroasele studii efectuate pe suprafete, realizate de Sweden & Martina, au dus la dezvoltarea suprafetei ZirTi,  suprafata de ultima generatie obtinuta cu tehnici de sablare cu oxid de zirconiu si gravare cu acizi minerali.
Pe langa cresterea suprafetei de contact os-implant, s-a demonstrat ca suprafata ZirTi favorizeaza proliferarea si diferentierea celulelor in timpul proceselor de neo-osteogeneza si stimuleaza angiogeneza la distanta.

Osteoblasti Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed

VIDEOS

Derulați până sus