În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.
PRAMA is pinkfull | Sweden Martina | Sabettimed
PRAMA is pinkfull | Sweden Martina | Sabettimed

PRAMA - THE INTRAMUCOSAL IMPLANT FOR THE PROSTHETIC EXCELLENCE

Implantul PRAMA Sweden & Martina

Descopera noul site PRAMA

Morfologie intraosoasa

Implantul Prama este disponibil in doua versiuni:

– standard, cu o morfologie cilindrica, fiind rezultatul a peste 15 ani de experienta clinica, adecvat pentru ambele arcade, datorita stabilitatii sale de exceptie si usurintei inserarii, de exemplu, in mandibula. Varful autofiletant confera o mare capacitate de penetrare si o stabilitate primara excelenta;
– RF („Root Form”), cu o morfologie conica studiata special pentru maxilar si pentru un os slab mineralizat in care implantul PRAMA RF poate obtine stabilitatea maxima, datorita structurii sale. Varful rotunjit al implanturilor Prama RF le face potrivite si in sinus lifting.

Implantul PRAMA Sweden & Martina
Implantul PRAMA Sweden & Martina
4 diametre, 1 conexiune

Implantul Prama este disponibil avand diametre intra-osoase de 3,30 mm, 3,80 mm, 4,25 mm si 5,00 mmdiametrul conexiunii este intotdeauna 2,30 mm: in acest fel, managementul componentelor protetice este usor si optimizat. Curba hiperbolica a gatului are dimensiuni diferite, in functie de diametrul implantului, permitand in acest fel sa aiba intotdeauna un diametru de conectare de 3,40 mm.

Gatul Prama

Gatul intramucos al implantului Prama se caracterizeaza printr-o parte cilindrica de 0,80 mm inaltime si o portiune hiperbolica, inalta de 2.00 mm, special conceputa pentru a garanta o continuitate cu corpul implantului. Absenta discontinuitatii ofera gingiei posibilitatea de a adera la titan fara niciun obstacol si de a realiza profilul de adaptare stabilit de protetician. Culoarea galben-auriu a gatului Prama este extrem de mimetica atat sub tesuturile moi, cat si sub materialele translucide utilizate in implantoproteza.

Implantul PRAMA Sweden & Martina
Conexiunea COLLEX

Implanturile Prama au conexiunea COLLEX, caracteristica si sistemelor Premium Kohno si Shelta. Prezenta gulerului de sprijin protetic, pozitionat in partea interioara a conexiunii, garanteaza o stabilitate protetica mare si permite conectarea implantului prin intermediul driverelor brevetate Easy Insert, pentru o insertie sigura in sit, cu tehnica fara mountless.

 
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Sigiliul CONTRACONE

De asemenea, implanturile Prama, la fel ca toate celelalte implanturi  Sweden&Martina, au sigiliul CONTRACONE. Aceasta garnitura periferica creeaza o bariera mecanica ce asigura un sigiliu periferic in masura sa limiteze accesul bacteriilor si sa previna inflamarea tesuturilor peri-implantare.

 
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Suruburile protetice Full Head

Bonturile protetice dedicate implanturilor Prama drepte si angulate, sunt caracterizate prin tehnologia Full Head: capul surubului, de fapt, este plin si prezinta un volum total cu dimensiuni reduse in comparatie cu un bont protetic standard. Capul surubului prezinta un suport conic care imbunatateste strangerea protetica fara a impiedica posibila indepartare a acestuia. Kitul chirurgical Prama contine si instrumente speciale pentru bonturile cu surub Full Head.

Procedura chirurgicala mountless

Implanturile Prama nu necesita un dispozitiv de montare in conexiune, deoarece pot fi inserate direct cu ajutorul unor drivere practice Easy Insert, concepute pentru a garanta o prindere sigura, pentru a preveni deformarile la conexiuni si, in acelasi timp, pentru a permite indepartarea usoara din partea interna a conexiune implantului. Utilizarea acestor drivere usureaza procedura chirurgicala de insertie.

 
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Noile bonturi de vindecare Prama IN

Bonturile de vindecare Prama IN sunt concepute pentru a inchide subgingival la nivelul gatului implantului, augmentang tesuturile moi in timpul vindecarii lor, astfel incat sa ramana un spatiu adecvat pentru introducerea componentelor protetice, evitand durerea si discomfortul pacientul in timpul incarcarii protetice.
Implanturile sunt disponibile in diferite dimensiuni transgingivale, in titan, anodizate ca si gatul implantului; in caz contrar, exista versiunea care poate fi modificata direct la scaun, in functie de exigente.

Implantul PRAMA Sweden & Martina
Bonturi Pre-made

Bonturile prefabricate Prama drepte si angulate au fost concepute impreuna cu cele cu surub Full Head. Mai mult, este disponibil un surub cu cap de sprijin conic si ghidaj hexagonal intern, util in caz de reducere a bonturilor pre-made, ce nu lasa spatiul rezidual in jurul capului surubului in sine. Aceste bonturi au fost concepute pentru a garanta continuitatea cu gatul hiperbolic intramucos Prama.

Implantul PRAMA Sweden & Martina
Implantul PRAMA Sweden & Martina
Suprafete

Implanturile Prama si Prama RF sunt disponibile cu suprafata ZirTi, avand gatul intramucos UTM (Ultrathin Threaded Microsurface), supus unui proces de pasivizare controlat special care ii confera o culoare galben-auriu, iar suprafata corpul endosos al implantului este tratata ZirTi.

3.0 Dynamic Abutment®

Bontul Dynamic Abutment este o soluție patentată care permite crearea unor coroane estetice pe implanturi, mutând orificiul șurubulului într-o poziție orala, rezolvarea problemelor de disparalelism, cu o libertate de angulare de până la 28°.
Acest lucru este posibil datorită sinergiei dintre bont calcinabil de pe capul de bontului și șurubelnița cu vârful hexalobular special conceputa, care permite șurubului să fie angajat chiar și în prezența unor angulații extreme. Abutmentul Dynamic Abutment este format dintr-o baza în crom cobalt pentru supraînălțare și canula calcinabila din polimer. Disponibil in versiune cu angajare (hex antirotational) pentru coroane unice și fără angajare( fara hex) pentru structuri multiple.

Implantul PRAMA Sweden & Martina

VIDEOS

Derulați până sus