Shelta

DOWNLOAD

MORFOLOGIE CONICA

Implantul Shelta prezinta o morfologie conica marcata, ceea ce face ca acest implant sa fie potrivit in cazul spatiilor inter-radiculare reduse. Spira implanturilor Shelta SL ofera, de asemenea, o stabilitate primara mare in chirurgia post-extractiva si in cazul unui os compact. Varful rotunjit face ca aceste implanturi să fie ideale pentru procedurile de sinus lifting.

Doua variante de spire

Implantul Shelta este disponibil in doua versiuni: cea standard, cu corpul si spirele care au morfologie conică in intregime, si in versiunea “SL” , avand corpul implantului conic si profilul exterior cilindric, constant pe toata lungimea implantului.

Patru diametre diferite, aceeasi conexiune COLLEX 

 

Implanturile Shelta au o singura conexiune hexagonala interna cu un diametru de 3,80 mm, care este acelasi, independent de diametrul platformei implantului. Pe de alta parte, diametrele disponibile ale implantului sunt patru: 3,80 mm, 4,25 mm, 5,00 mm si 6,00 mm.

Protocolul Switching Platform 

 

Toate implanturile Shelta au o conexiune unica cu hexagon, cu un mic guler extern pentru sprijinirea elementului protetic. Acest lucru permite aplicarea protocoalelor switching platform, prin utilizarea bonturilor cu un diametru mai mic, astfel incat sa se obtina o limitare in proliferarea bacteriilor la jonctiunea implantului si sa impiedice resorbtia osoasa.

Suprafata ZirTi 

 

Numeroasele studii efectuate pe suprafete, realizate de Sweden & Martina au dus la dezvoltarea suprafetei ZirTi,  suprafata de ultima generatie obtinuta prin tehnici de  sablare cu oxid de zirconiu si gravare acida cu acizi minerali.
Pe langa cresterea suprafetei de contact os-implant, s-a demonstrat ca suprafata ZirTi favorizeaza proliferarea si diferentierea celulelor in timpul proceselor de neo-osteogeneza si stimuleaza angiogeneza la distanta.

Kit chirurgical

 

Kitul chirurgical pentru Shelta a fost conceput pentru a oferi usurinta in utilizare si intuitivitate in succesiunea instrumentelor. Descrierile instrumentelor de pe tava si codurile de culori pentru diferitele diametre ale implantului fac ca utilizarea acestui kit sa fie usoara si intuitiva.

GAMA VASTA DE POSIBILITATI PROTETICE

 

Implanturile Shelta sunt acum disponibile avand diametrele 3,80, 4,25 si 5,00 mm. Mai mult, geometria de conexiune comuna a implanturilor Shelta simplifica gestionarea protetica de catre medic, care poate apoi optimiza achizitionarea de componente protetice si alegerea celui mai adecvat diametru al implantului.

VIDEOS