Premium TG

PROTOCOLUL TRANSGINGIVAL

DOWNLOAD

Implanturile Premium TG sunt elemente implantare cu o conformatie transgingivala care alaturi de implanturile crestale si subrestale, permit alegerea celei mai potrivite variante, pretabile situatiilor clinice intalnite.

Implanturile transgingivale sunt implanturi “one step”, ce necesita o singura procedura chirurgicala pentru insertie, deoarece partea transgingivala ajuta la vindecarea tesuturilor moi imediat dupa interventie.

Datorita morfologiei intraosoase a implanturilor subcrestale traditionale din gama Premium, excelentei stabilitati primare si usurintei insertiei, rezultatele obtinute sunt spectaculoase, iar acest fapt este sustinut de multiple studii de caz ce se regasesc in literatura de specialitate.

Emergenta profilului transgingival a fost proiectata conform principiilor biologice. Conexiunea interna se face printr-un dispozitiv con care previne desurubarea si ofera o sigilare biologica excelenta. La baza acestui con se afla un hexagon mare care permite repozitionarea simpla si precisa a implantului.

Implanturile Premium TG prezinta doua sisteme de conectare pentru a garanta simplitatea protetica: conexiunea „M” (Medie) are un diametru exterior de 4,80 mm si este comuna pentru implanturile Premium cu diametre de 3,30, 3,80 și 4,25 mm, in timp ce conexiunea „W” (Wide) are un diametru exterior de 5,80 mm si este prezenta doar la implanturi cu un diametru de 5,00 mm, pentru ambele linii de implant.

Versiunea M sau W este de asemenea semnalata in codurile componentelor protetice, ceea ce faciliteaza identificarea elementelor care vor fi utilizate pentru reabilitare.

Prezenta conexiunii cu con permite utilizarea componentelor protetice “premade” cu un singur corp astfel ca aceste elemente sunt insurubate pe platformele protetice fara a fi nevoie de suruburi separate. Desigur, acestea nu pot fi repozitionabile si nu pot fi scoase odata inserate. De fapt, odata pozitionata in siguranta, conexiunea conica are o capacitate de strangere extrem de ridicata.

Hexagonul pozitionat la baza conului de conectare permite utilizarea solutiilor repozitionabile, care sunt fixate pe implanturi cu ajutorul unui surub de trecere. Aceste solutii sunt utilizate in mod normal atunci cand este necesara crearea unui anumit unghi protetic in raport cu axa implantului sau atunci cand posturile trebuie individualizate, astfel incat este necesar sa se gaseasca o pozitie reciproca exacta a conexiunii dintre cele doua elemente.