Premium One

Implanturile Premium ONE, rezultat a 21 de ani de experienta clinica, au o morfologie cilindrica, varful asimetric pentru o distributie corecta a sarcinilor masticatorii si apex conic cu trei crestaturi apicale care creeaza o zona de decompresie si eliberare a cheagurilor de sange.

4 DIAMETRE INTRAOSOASE, 1 CONEXIUNE UNICA

DOWNLOAD

VIDEOS

Solutii minim invazive

 

Gama Premium ONE include, de asemenea, un implant ingust, cu diametrul de ø 3.30, foarte util in acele situatii anatomice particulare, cum ar fi spatiul protetic redus in sectoarele anterioare sau crestele subtiri.

Implanturile Premium One sunt disponibile si in versiunea Shorty, ideale pentru creste cu inaltimi reduse si in toate cazurile in care este de preferat sa nu se efectueze un protocol de regenerare.

Exista si o trusa chirugicala, specifica pentru implanturile Shorty.

Suprafata: rugozitatea ideala in functie de tipul de tesut

 

Gatul UTM

Suprafata gatului implanturilor Premium One este supusa tratamentului UTM (Ultrathin Threaded Microsurface) in urma caruia rezulta o microliniere a suprafetei, fapt ce permite controlul perfect al conexiunii si previne acumularea placii in jurul jonctiunii.

Suprafata ZirTi

 

Implanturile Premium One au suprafata ZirTi, tratata cu oxid de zirconiu si gravata cu acizi minerali, tehnici care confera suprafetei o micromorfologie caracteristica, capabila sa creasca semnificativ zona de contact os-implant si sa faciliteze osteointegrarea.

CONEXIUNEA COLLEX ONE

 

Conexiunea Collex ONE, adecvata tuturor implanturilor Premium ONE, dispune de un hexagon intern si un guler extern pentru repozitionarea protetica. Rezistenta conexiunii Collex One este documentata prin mai multe studii ce releva faptul ca aceasta conexiune este mult mai robusta si stabila protetic in comparatie cu conexiunile fara guler.

Procedura chirurgicala “mountless”

 

Implanturile Premium One nu necesita folosirea unui dispozitiv de montaj, deoarece pot fi inserate direct prin intermediul unor drivere practice Easy Insert. Acestea au fost concepute pentru a garanta o prindere sigura, ceea ce previne deformarile intalnite in alte tipuri de conexiuni si permite indepartarea usoara implantului. Utilizarea acestor drivere simplifica foarte mult procedura chirurgicala. 

Kit chirurgical ergonomic si usor de utilizat

 

Kitul chirurgical Premium One a fost conceput si realizat pentru a asigura usurinta in utilizare si intuitivitate in succesiunea instrumentelor.

Descrierile instrumentelor se regasesc pe capacul tavii, iar sistemul de coduri de culoare aferent fiecarui diametru al implantului face acest kit usor de utilizat si de gestionat.

Avantajul biologic al Switching Platform

 

Avantajul incontestabil al unei conexiuni unice, existente in cazul implanturilor Premium One, este faptul ca permite adaptabilitatea in functie de nevoile estetice si functionale ale fiecarui caz individual.

Dupa cum indica studiile, exista o relatie intre  switching platform  si conservarea dimensiunilor osoase marginale. De fapt, cu cat nepotrivirea este mai mare, cu atat volumele tesuturilor dure si ale tesuturilor moi din jurul implantului dentar sunt mai mari.