Global

OCTOGONUL INTERN DUBLU, PATENTAT INTERNATIONAL

DOWNLOAD

Avand la baza 8 ani de literatura stiintifica si succes clinic, implantul Global redefineste conceptul morfologiei radiculare:

Corpul implantului Global are o prima sectiune cilindrica, utila pentru stabilizarea implantului in zona corticala si un varf conic progresiv care se adapteaza perfect morfologiei crestale. Aceasta caracteristica il face potrivit pentru mai multe situatii clinice:

  • Proceduri operatorii standard, “one step” sau “two steps”;
  • Incarcare imediata
  • Situatii post-extractie
  • Sinus lifting si mini sinus lifting

CONEXIUNE DOCTA

Cele doua santuri octogonale suprapuse indeplinesc functiile de insurubare in faza chirurgicala si de repozitionare protetica, evitand ca fortele de torsiune aplicate la insertia implantului sa compromita precizia cuplajului implant – element protetic.

 MOUNTER MULTIFUNCTIONAL

Pe langa sustinerea pozitionarii  implantului, mounterul are o conformatie care permite luarea amprentei.

SWITCHING PLATFORM

Dimensiunile conexiunii cu dublu octogon sunt comune tuturor diametrelor implanturilor din aceasta gama, ceea ce face posibila aplicarea protocoalelor  switching platform cu nepotriviri diferite.

Capul implantului cu diametrul de 1,8 mm coboara in profunzime, asigurand o ancorare stabila a protezei si oferind medicului multiple posibilitati chirurgicale pentru adaptarea bonturilor la diferite nevoi clinice.

 

Pozitionarea atat de profunda a bontului previne desurubarea. Proteza cu bont de acces profita la maxim de lungimea conexiunii de 3,5 mm, lucrand la mai multe niveluri pentru disiparea optima a fortelor de masticatie axiale si non-axiale.

SUPRAFATA ZirTi 

 

Numeroasele studii despre suprafata implanturilor, efectuate de Sweden&Martina au condus la dezvoltarea suprafetei ZirTi, o suprafata de ultima generatie, obtinuta prin sablare cu oxid de zirconiu si gravare cu acizi minerali.

In plus, fata de cresterea suprafetei de contact os-implant, suprafata ZirTi s-a dovedit a favoriza proliferarea si diferentierea celulelor in timpul proceselor de neo-osteogeneza si pentru stimularea angiogenezei la distanta.

 KIT CHIRURGICAL

 

Instrumentele sunt aranjate respectand un traseu ghidat, iar secventele de utilizare sunt indicate prin inscriptii colorate care urmeaza aceleasi coduri de culori conform carora se identifica discurile purtatoare de implant in flacoane si componentele protetice, ceea ce face procedura chirurgicala absolut simpla, atat pentru implantolog, cat si pentru asistent.

Kiturile chirurgicale contin reprezentarea grafica a marimilor implantului atat in dimensiune reala, cat si in dimensiuni crescute cu 20% ai 30%, pentru a permite, prin analiza radiografica sau tomografica alegerea implanturilor cu diametrele si lungimile cele mai potrivite. In kit este inclus si un cricket chirurgical practic si functional, care actioneaza, de asemenea, ca o cheie dinamometrica cu controlul cuplului de insurubare de la 10Ncm la 70 Ncm si, prin urmare, poate fi utilizat atat pentru inserarea implanturilor, cat si pentru operatiile protetice.