Conico

Conico

Conico a fost conceput pentru a crea proteze fixe pe implanturi, care nu pot fi indepartate de catre pacient, ci doar de catre clinician, fara utilizarea suruburilor sau a cimentului, depasind astfel limitele fiecareia dintre cele doua tehnici.

DEPASESTE LIMITELE PROTEZELOR PE SURUBURI SI A CELOR CIMENTATE

 

Retentie excelenta: conexiunea dintre capa conica, incorporata in suprastructura si bont ofera o stabilitate mecanica sigura, atat in ​​reabilitari simple, cat si in cazul reabilitarilor multiple.

Indepartare usoara: in orice moment, in cadrul controalelor de rutina si igiena profesionala, clinicianul poate indeparta in mod facil proteza, in cel mai scurt timp.

Posibilitati diferite de reabilitare: o tehnica larga, ce va permite sa reabilitati atat elementul unic, cat si intreaga arcada, atat cu incarcare imediata, cat si cu incarcare “clasica”, folosind de asemenea si chirurgia ghidata.

Fara nicio limita in utilizarea materialelor: Conico se potriveste perfect tuturor materialelor, atat cele folosite la exterior, cat si in ceea ce privește structurile, care pot fi, de asemenea, create cu CAD CAM ca parte a unui flux de lucru complet sau partial digital.

Confort pentru pacient: stabilitatea unei proteze fixe, cu o potrivire perfecta si usurinta indepartarii in timpul verificarilor si a sedintelor de igiena profesionala reduc semnificativ timpul petrecut pe scaun.

 

 

CONICO – PLIANT IN LIMBA ITALIANA