2 Drill

2 Drill

CHIRURGIA GHIDATA SIMPLA SI RAPIDA

DOWNLOAD

Frezele 2 Drill sunt modulare, partea de lucru fiind introdusa si atasata partii Easy Insert.

Rezultatul este o economie considerabila de inaltime la introducerea frezelor, ceea ce permite utilizarea acestora chiar si in cazurile clinice in care spatiul chirurgical este redus. Santurile laser de pe freze indica inaltimea implantului care trebuie inserat, simplificand activitatea clinicianului in faza chirurgicala.

Instrumente chirurgicale

Toate instrumentele chirurgicale rotative sunt ghidate in interiorul sablonului chirurgical datorita prezentei orificiilor de ghidare, disponibile in dimensiuni diferite. Orificiile garanteaza mentinerea axei de lucru si oprirea la 9,00 mm, distanta obligatorie care trebuie mentinuta intre sablonul chirurgical si suprafața de conectare, totul fiind planificat digital.

PRAMA si chirurgia ghidata

2Drill permite, de asemenea, inserarea implantului intramucosal cu morfologie cilindrica Prama, cu ajutorul chirurgiei ghidate. Capacitatea de a gestiona diferitele niveluri de insertie in faza de planificare permite o interventie chirurgicala, rapida flapless.
Centrul de servicii digitale Sweden & Martina va sta la dispozitie pentru asistenta, de la proiectarea interventiei chirurgicale pana la realizarea ghidului chirurgical si a modelului.

Organizator Mounter
Un organizator practic, disponibil optional, ce simplifica practica chirurgicala. Este posibila pregatirea mounterelor necesare pentru fiecare operatie in parte. In plus, cutia practica este autoclavabila si include carcasele flacoanelor pentru implanturi.