În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

TRATAMENTUL CHIRURGICAL AL DEFECTELOR CAUZATE DE PERIIMPLANTITE

Periimplantitele reprezinta cele mai grave complicatii biologice ale sitului implantar care afecteaza osteointegrarea implanturilor dentare in urma tratamentelor de restaurare protetica. Caracteristica distinctiva a acestei patologii este reabsorbtia osoasa periimplantara, care se poate manifesta atat pe verticala cat si pe orizontala, sau tridimensional, expunand o parte a corpului implantului.

Kit freze PERI SET Sweden & Martina Sabettimed.jpg
Kit freze PERI SET Sweden & Martina Sabettimed.jpg

PERI-SET a fost creat prin colaborarea dintre doi medici italieni, dr. Giuseppe Corrente si dr. Roberto Abundo care, de-a lungul anilor, au perfectionat etapele de tratament in vederea recuperarii situatiilor in care pacientii care au fost grav afectati de periimplantita. Experienta celor 2 medici a determinat prezenta diferitelor tipuri de instrumente in kitul PERI-SET, ale caror utilizare depinde de caracteristicile anatomice ale defectului periimplantar care trebuie tratat. Urmarirea a numeroase cazuri tratate confirma posibilitatea reala de recuperare a tesuturilor dure si moi care isi pastreaza stabilitatea in timp.

Kit freze PERI SET Sweden & Martina Sabettimed.jpg

Problema cruciala pentru tratamentul periimplantitei este dificultatea de a indeparta complet agentii patogeni si tesuturile deteriorate de pe suprafata implantului si, in acelasi timp, restabilirea macro si microgeometriei suprafetei sale.  Acest kit a fost dezvoltat ca un protocol de decontaminare a microgeometriei suprafetei implantului si de modificare a macrogeometriei sale, astfel incat sa poata fi reprodus de catre medic in vederea unei vindecari optime a tesutului.

PERI-SET conține 2 tipuri de perii de unica folosinta pentru o curatare minutioasa a suprafetei. In plus, exista un burghiu cu diamant si disc folosit pentru implantoplastie, precum si doua tips-uri de cauciuc pentru completarea tratamentului. Instrumentele sunt continute intr-un suport practic din otel inoxidabil care poate fi sterilizat si care este este autoclavabil; permite de asemenea organizarea ergonomica a instrumentelor.

Derulați până sus