În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

Outlink²

VERSATILITATEA HEXAGONULUI EXTERN

Implantul Outlink Sweden & Martina Sabettimed

Morfologia implantului Outlink², cilindrica, avand o conformatie conica apicala si conexiune hexagonala externa, este, fara indoiala, o caracteristica a unuia dintre cele mai versatile si de succes implanturi de pe piata.
Conexiunea exterioara hexagonala avand un numar mare de spire de-a lungul corpului implantului, reprezinta o solutie ideala atunci cand dimensiunea osoasa este limitata.

Implantul Outlink Sweden & Martina Sabettimed
EXIGENTE CHIRURGICALE SPECIALE

Outlink2 SLIM implant cu diametru de 3.00 mm 

Outlink² SLIM are un diametru intraosos de numai 3,00 mm, iar suprafata implantului este tratata Zirti pe o lungime de 10, 11,5 sau 13 mm. Implantul Outlink² SLIM, avand la baza peste 5 ani de teste clinice, este recomandat pentru reabilitarea elementelor unice, in cazurile in care spatiul este limitat, favorizand obtinerea un rezultat extrem de functional si o estetica excelenta. Utilizarea acestui implant cu acest diametru mic este, de asemenea, indicata in cazurile in care se doreste evitarea tehnicilor de regenerare osoasa sau miscarea ortodontica a dintilor, precum si in cazul existentei crestelor subtiri.

Linia Shorty

Pentru a completa linia Outlink², sunt disponibile implanturi Shorty, elemente cu inaltimi reduse incepand de la 5,00 mm, ideale pentru situatii de reabilitari protetice multiple in care exista o disponibilitate limitata a crestei osoase.

Implantul Outlink Sweden & Martina Sabettimed
Implantul Outlink Sweden & Martina Sabettimed
Switching platform

Dimensiunile si diametrele gamei Outlink² va permit sa aplicati in mod optim protocoalele switching platform, folosind bonturi cu un diametru mai mic decat suprafata platformei implantare, pentru a optimiza osteointegrarea implantului si pentru a imbunatati aderenta tesuturilor peri-implantare. De asemenea, pentru linia Shorty, este indicat tratamentul protetic cu tehnica platform switching.

 
KIT CHIRURGICAL

Kitul chirurgical pentru inserarea implanturilor Outlink² este prezentat intr-o cutie practica Radel, sterilizabila, in interiorul careia instrumentele din otel inoxidabil sunt aranjate conform unui parcurs ghidat. Fiecare instrument are indicat prin serigrafiere un cod de culoare corespunzator secventei de utilizare.

Exista si reprezentarea grafica a implanturilor Outlink² de dimensiuni diferite, pentru a permite, prin analiza radiografica sau tomografica alegerea implanturilor cu diametrele si lungimile cele mai potrivite.

Osteoblasti Implantul Premium Kohno Sweden & Martina Sabettimed
Suprafete ZirTi

Implanturile OUTLINK2 au suprafata ZirTi, tratata cu oxid de zirconiu si gravata cu acizi minerali, tehnici care confera suprafetei o micromorfologie caracteristica, capabila sa creasca semnificativ zona de contact os-implant si sa faciliteze osteointegrarea.

Derulați până sus