În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

Magnetic Mallet

Magnetic Mallet este un instrument inovator pentru chirurgia dentara si implantara, folosit in mod special, in ridicarea sinusului, in protocoale de compactare osoasa si split crest vertical si orizontal si, in general, in toate cazurile in care este utilizat in mod normal ciocanul chirurgical.
Dispozitivul foloseste impactul electromagnetic, ceea ce permite o forta de impact de intensitate ridicata si scurta, cum ar fi obtinerea unei deformari plastice a osului, dar fara a se raspandi in craniu, așa cum se intampla de obicei cu loviturile ciocanului chirurgical. In acest fel, utilizarea Magnetic Mallet previne asa-numitul “benign paroxysmal vertigo syndrome”, adica simptomul postoperator de natura vertiginoasa.

Instrumentul de mana ergonomic al Magnetic Mallet poate fi utilizat cu o singura mana, iar impulsurile sunt aplicate cu o pedala de control, lasand cealalta mana libera, permitand o vizibilitate mai mare a campului de operare.

Numerosii clinicieni care au adoptat deja Magnetic Mallet in practica zilnica vorbesc despre o precizie extrema in cazul expandarii osoase. De fapt, un os slab mineralizat in interior, datorita naturii sale, de obicei, deviaza calea osteotomului manual atunci cand se trece de la o interfata la alta. In plus, aceeasi dinamica a ciocanului chirurgical transmite uneori forte osteotomului care pot provoca schimbari accidentale ale axei ce pot fi dificil de gestionat.

Ce este Magnetic Dynamics?

Tehnologia magnetică dinamică se bazează pe conceptul de accelerare, minimizând timpul de impact și maximizând în același timp forța impulsului, sporind astfel eficiența. Numai tehnologia magnetică poate oferi acești parametri de forță și accelerație. Controlul total și forța constantă sunt esențiale pentru a oferi operatorului siguranță și repetabilitate pentru procedurile de chirurgie orală. Colaborarea și inovarea Osseotouch cu rețeaua sa de parteneri certificați produc în mod constant idei noi.

Arii de aplicabilitate ale
Magnetic Dynamic Technology

CHIRURGIE GHIDATĂ

Tehnologia Magnetic Dynamic este ușor de integrat în procedurile de chirurgie ghidată, oferind un control superior, fără irigarea sau supraîncălzirea țesutului.

 

SINUS LIFT

O abordare crestală care este simplă pentru operator și sigură și confortabilă pentru pacient, aceeași tehnică fiind aplicabilă atât pentru liftinguri sinusale mari, cât și mici. Creșterea constantă și previzibilă a fiecărui puls cu un milimetru este intuitivă și rapidă, fără supraîncălzire.

ÎNDEPĂRTAREA COROANELOR

Piesa de mână simplă și sigură pentru îndepărtarea coroanelor transferă forța direct pe coroană, controlând cu precizie procesul de îndepărtare.

SPLIT CREST

Tehnica Split crest se realizează într-un mod simplu, progresiv și automat. Cu o secvență de instrumente de precizie, pot fi rezolvate defectele orizontale severe.

OSTEODENSIFICARE

Practic și intuitiv, datorită utilizării osteotoamelor secvențiale dedicate, oferă densitatea optimă pentru plasarea imediată a implanturilor, chiar și în situații dificile. Fără a fi nevoie de niciun fel de irigare, osteotoamele sunt eficiente atât pentru mandibula superioară, cât și pentru cea inferioară.

PREGĂTIREA SITULUI IMPLANTAR

Este de ajutor în fiecare procedură de pregătire a locului implantar, unde burghiul este înlocuit, îmbunătățind vizibilitatea și evitând în același timp căldura și irigarea necesară pentru burghiu. Este deosebit de valoros în plasarea imediată a implantului, unde osul rezidual este conservat, iar implantul poate fi orientat cu precizie.

EXTRACȚII

Tehnologia Magnetic Dynamic vă permite să realizați chiar și cele mai complexe extracții fără a afecta țesuturile moi. Geometria instrumentelor a fost concepută pentru a facilita inserția între rădăcină și alveolă, mobilizând-o într-un mod complet atraumatic.

Avantaje ale
Magnetic Dynamic Technology

1

VITEZĂ

Propulsia magnetică dinamică aplică o forță mai mare într-un timp mult mai scurt decât instrumentele manuale, ceea ce duce la o operare mai eficientă.

2

PRECIZIE

Forța este concentrată cu precizie pe zona de tratament, limitând dispersia energiei în masa cranio-facială, ceea ce sporește precizia medicului și confortul pentru pacient.

3

DIRECȚIONALITATE

Ergonomia manerului permite utilizarea cu o singură mână și facilitează poziționarea precisă în zona care urmează să fie tratată. Mișcarea exclusiv longitudinală a instrumentelor elimină riscul de deviere.

4

VIZIBILITATE

Fără nevoia de irigare, vizibilitatea în zona de tratament este semnificativ crescută, permițând operatorului să controleze mai bine penetrarea progresivă a instrumentului.

5

CONTROL

Pentru orice procedură, de la extracție la split crest, precizia forțelor aplicate asigură predictibilitate și control total în timpul operației.

6

RECE

Nu este necesară irigarea, întrucât timpul scurt de acțiune mecanică nu determină creșterea temperaturii osului.

7

Proceduri fără
găurire și tăiere

Osul este mutat, reformat și condensat, dar niciodată îndepărtat, lăsând țesuturile moi intacte.

8

VERSATIL

Funcții multiple pot fi efectuate cu aceeași piesă de mână, în combinație cu forța optimă pentru fiecare procedură.

Derulați până sus