Despre Noi

excelenta-in-implantologie (1)

Excelenta in implantologie

Sabettimed sustine excelenta in implantologia orala prin asocierea sa cu numele companiei italiene Sweden&Martina, lider international in proiectarea, productia si distributia produselor pentru lumea stomatologica, in special in domeniul implantologiei, unde se mandreste cu cea mai mare rata de dezvoltare din lume.

invatare-continua (1)

Invatare continua

Sabettimed alaturi de lectori cu nume sonore si universitati de referinta pentru lumea stomatologia nationala si internationala, organizeaza periodic cursuri de specializare atat pentru medicii dentisti consacrati, pentru medici care doresc sa se specializeze intr-o noua arie, tehnicieni dentar, cat si pentru tineri absolventi ai facultatilor de stomatologie.

disponibilitate (1)

Proactivitate si parteneriat

Sabettimed inseamna o echipa disponibila, pregatita sa ofere medicilor dentisti raspunsuri, solutii si, de ce nu provocari.
Pregatirea continua a echipei prin participarea la programe de training si mentoring face diferenta, iar abordarea oricarui potential client ca pe un partener asigura succesul colaborarilor cu Sabettimed.

Sabettimed, unic reprezentant in Romania sustine excelenta in implantologia orala prin asocierea sa cu numele companiei italiene Sweden&Martina, lider international in proiectarea, productia si distributia produselor pentru lumea stomatologica, in special in domeniul implantologiei, unde se mandreste cu cea mai mare rata de dezvoltare din lume.

Implicarea sustinuta in cercetare alaturi de universitati de prestigiu, ilustre grupuri de cercetare internationale si lideri de opinie din intreaga lume, cat si productia directa, cu gestionarea si controlul tuturor fazelor de productie, si valoarea stiintifica internationala ridicata a produselor au contribuit la o crestere puternica si constanta in Italia si o expansiune internationala foarte rapida. In prezent Sweden&Martina este o companie multinationala, prezenta in Spania, Portugalia, Franța, Germania, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu, Asia, Africa si America de Sud.

Prin Sabettimed, produsele a caror performanta fost validata pe parcursul a peste 30 de ani de argumentare stiintifica, atat in centrele de cercetare proprii companiei Sweden&Martina, cat si prin colaborari cu universitati de renume din intreaga lume, sunt prezente si in cabinetele stomatologice din Romania.

Datorita programelor sustinute de cercetare stiintifica, Sweden & Martina evalueaza si promoveaza concepte inovatoare clinice, destinate a simplifica viata de zi cu zi a stomatologilor, si esential, a pacientilor. Succesul clinic al implanturilor este testat in mod continuu, ca parte a numeroase protocoale de cercetare experimentala si clinica, efectuate de diferite universitati din lume, precum si de unele dintre cele mai cunoscute echipe de cercetare din acest domeniu.

De asemenea, parteneri ai Sabettimed in misiunea de a oferi medicilor dentisti din Romania o gama complexa de produse, accesorii si tehnologii de ultima generatie sunt si Ubgen, Osseotouch, K-laser, Medipac.

Sabettimed alaturi de lectori cu nume sonore si universitati de referinta pentru lumea stomatologia nationala si internationala, organizeaza periodic cursuri de specializare atat pentru medicii dentisti consacrati, pentru medici care doresc sa se specializeze intr-o noua arie, tehnicieni dentar, cat si pentru tineri absolventi ai facultatilor de stomatologie.

Sabettimed este partener al unora dintre cele mai importante congrese pe tema implantologiei orale din tara si strainatate, iar alaturi de medici cu un nivel avansat recunoscut de experienta practica si lectorat, dezvolta programe de specializare si mentorat in implantologia orala, dedicate medicilor dentisti.

Derulați până sus