În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

CSR

TREI MORFOLOGII ALE GATULUI PENTRU DIFERITE NEVOI CLINICE
Implantul CSR Sweden & Martina

Sistemul CSR a fost proiectat de Sweden&Martina in colaborare cu Departamentul de Stomatologie al Institutului Stiintific al Universitatii San Raffaele din Milano. Ideea a fost sa dezvoltam un implant care sa va permita gestionarea cu succes  a oricarei situatii clinice, asigurand o stabilitate primara optima pentru orice tip de os si un demers chirurgical simplu, cu putine instrumente.

Corpul cilindric, tratamentul complet ZirTi, dubla interfata conica de conexiune, diversitatea morfologiilor gatului si posibilitatea utilizarii tehnicii One abutment – One time, fac din CSR un implant extrem de versatil.

Implantul CSR Sweden & Martina

CSR RF SL este versiunea cu forma de radacina complet tratata, cu filet larg, a sistemului CSR DAT, cu care imparte conexiunea. Datorita conicitatii sale pure, implantul se dovedeste a fi recomandat pentru insertia in osul maxilar sau in orice caz slab mineralizat; de fapt, implantul RF reuseste datorita morfologiei sale sa obtina o stabilitate maxima.
Spira implantului CSR RF SL are un profil triunghiular, filetul sau are un pas de 1,50 mm si o adancime de 0,40 mm.

Implantul de CSR Reduced Neck se caracterizeaza printr-un gat convergent care garanteaza mai mult spatiu la nivelul crestei, favorizand cresterea osoasa. Disponibile in diametre de 4,20 și 5,00 mm, implanturile CSR Reduced Neck au o morfologie cilindrica, cu ingustarea gatului in zona coronara: diametrul de 4,20 mm se ingusteaza pana la 3,80 mm, in timp ce diametrul de 5,00 m se restrange la 4,20 mm. Implanturile CSR Reduced Neck pot fi utilizate atat in sectoarele distale, cat si in zonele frontale ale maxilarului.

Implantul CSR Sweden & Martina
Implantul CSR Sweden & Martina

Implantul CSR Straight Neck are o morfologie dreapta, care ramane constanta de-a lungul intregului corp al implantului. Proiectata pentru spatii protetice limitate in zonele anterioare si in prezenta crestei subtiri, linia gatului drept CSR a fost realizata in diametre de 3,00, 3,50 si 3,80 mm.

 

Datorita gatului divergent, implantul CSR Wide Neck ofera posibilitatea exploatarii cuplajului bicortical pentru a obtine o stabilitate primara mare. Disponibila cu diametre de 3,80 si 4,20 mm, linia Wide Neck are partea centrala cilindrica ce se largeste in partea coronara pana la 4,20, respectiv 4,50 mm.

Implantul CSR Sweden & Martina
ZIR-TI SUPRAFATA - Implantul CSR Sweden & Martina
Suprafata ZirTi

Numeroasele studii efectuate pe suprafete, realizate de Sweden&Martina au dus la dezvoltarea suprafetei ZirTi,  suprafata de ultima generatie obtinuta cu tehnici de sablare cu oxid de zirconiu si gravare acida cu acizi minerali.
Pe langa cresterea suprafetei de contact os-implant, s-a demonstrat ca suprafata ZirTi favorizeaza proliferarea si diferentierea celulelor in timpul proceselor de neo-osteogeneza si stimuleaza angiogeneza la distanta.

Conexiunea DAT (Double Action Tight) a implanturilor de CSR se caracterizeaza printr-o interfata interna de contact conica, dubla,  implant-bont si surub-bont, care garanteaza o sigilare excelenta care impiedica infiltrarea bacteriilor, evitandu-se infectiile peri-implantare care pot compromite osteointegrarea corecta si supravietuirea implantului.

conexiune-DAT SABETTIMED

Pentru a simplifica operatia, au fost realizate componente protetice care utilizeaza suruburi de conectare, cu suport la 120°, care sunt indicate cu codul Q120.

Avertisment important
Se recomanda sa nu se utilizeze surubul de conectare standard cu suport la 120° cu componentele protetice standard CSR-DAT, care necesita surubul conic. Suruburile corecte sunt intotdeauna incluse în pachet.

conexiune-DAT SABETTIMED
Implantul CSR Sweden & Martina

Implanturile de dimensiuni mici, cu diametrul de 3,00 si 3,50 mm, sunt prevazute cu o conexiune DAT-N, adica conexiunea DAT in versiunea ingusta, care exploateaza aceleasi avantaje ca interfata dubla conica, mentinand o grosime de siguranta care evita orice risc de desurubare si deconectare.

Sunt disponibile trei kituri pentru inserarea implanturilor CSR: un kit pentru inserarea implanturilor CSR cilindrice, care ofera simplitate si rapiditate, un kit dedicat implanturilor CSR RF SL cu spira larga si un kit combinat cu toate instrumentele chirurgicale si protetice necesare pentru inserarea si reabilitarea implanturilor CSR cilindrice si conice.

KIT CHIRURGICAL Implantul CSR Sweden & Martina
Derulați până sus