În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

COROANE PROVIZORII PE IMPLANTURI GLOBAL (METODĂ CLINICĂ)

Mantoan G.
Mantoan G.

Master în medicină și chirurgie la Universitatea din Padova, specializarea chirurgie. Curs de 3 ani în Ortodonție, dr Cozzani și dr Giannelli, Universitatea din Boston. Actualizare în parodontologie, Universitatea din Detroit, prof Caffesse; actualizare în protetică, UCLA, prof Contino; curs de parodontologie, dr Carnevale Membru activ AIOP. Cabinet privat în Montagnana, Padova, axat în special pe chirurgie, implantologie și protetică implantară.

Ca parte a unei serii de studii aprofundate privind protocoalele protetice, sunt prezentate două cazuri clinice care utilizează montatorul din linia de implanturi Global ca pilon temporar pentru realizarea coroanelor provizorii imediate, cu o economie semnificativă de timp și costuri. 

Sistemul de implant Global este un dispozitiv de fixare cu șurub cu corp conic și conexiune internă dublu octogonală. Precizia remarcabilă a pilonului și conexiunea specială patentată îl fac un implant excelent pentru înlocuirea unui singur dinte. 

O caracteristică importantă este faptul că acest implant este poziționat în situl chirurgical cu un montator care, dacă este lăsat conectat la dispozitivul propriu-zis, acționează ca un pilon provizoriu: este suficient să îl plasați deasupra unui capac special dedicat din rășină și să luați o amprentă cu materiale tradiționale pentru a obține o proteză provizorie care să fie cimentată. 

Proteza provizorie imediată a fost realizată urmărind caracteristicile de rezistență, pasivizare și precizie cu timpi de execuție reduși (în 4 ore). Conexiunea dublu octogonală s-a dovedit a fi extrem de retentivă și nu s-a verificat nicio deconectare între implant și bont în 300 de cazuri tratate pe o perioadă de 36 de luni. Coroanele finale în metalo-ceramică sau în zirconiu-ceramică au fost cimentate cu ciment compozit auto/fotopolimerizabil.

COROANE PROVIZORII PE IMPLANTURI GLOBAL (METODĂ CLINICĂ)
Derulați până sus