În perioada 22 decembrie - 8 ianuarie beneficiați de un discount de 20% la toate produsele! Discountul se aplică automat la finalizarea comenzii.

Caută
Închideți această casetă de căutare.

ACTI-BONE® ACID HYALURONIC

Profitati de proprietatile regenerative ale acidului hialuronic cu greutate moleculara mare, larg documentate in chirurgia orala.

Acidul hialuronic este unul dintre componentele principale ale tesutului conjunctiv, impreuna cu fibrele de colagen si elastina. Este o polizaharida produsa in mod natural de organism pentru a proteja tesuturile si a le mentine hidratate. Este posibil sa aplicati ACTI-BONE® direct pe plaga sau sa il utilizati in combinatie cu substitutul osos RE-BONE® pentru a obtine asa-numitul „sticky bone” sau cu membrana din pericard SHELTER® FAST sau SHELTER® SLOW pentru a imbunatati capacitatea lor chemotactica.

ACTI-BONE®, de ce sa-l folosesti in chirurgia orala?

Acidul hialuronic se caracterizeaza prin capacitatea de a retine o cantitate foarte mare de apa.


Proprietati antiinflamatorii Numeroase studii raporteaza ca acidul hialuronic este eficient in reducerea la minimum a inflamatiei la nivelul plagii, facilitand astfel regenerarea osoasa.

Proprietati osteogene si imunomodulatoare In caz de traumatism la nivel local, acidul hialuronic este produs in mod natural de organism pentru a favoriza regenerarea tesuturilor moi.

Proprietati angiogene Capacitatea acidului hialuronic de a interactiona cu receptorii specifici de membrana il face un factor de stimulare pentru migrarea si proliferarea celulelor endoteliale.

Proliferarea fibroblastelor Acidul hialuronic cu greutate moleculara mare este recunoscut pentru proprietatile sale chemotactice si stimulatoare fata de fibroblaste, implicate in sinteza de colagen nou.

Efect bacteriostatic Studiile stiintifice au aratat ca aplicarea clinica a acidului hialuronic in terapia chirurgicala reduce contaminarea bacteriana a locului de interventie chirurgicala si riscul de infectii postoperatorii.

ACTI-BONE® isi gaseste aplicatia specifica in chirurgia implantara, parodontala si de extractie, precum si in tratamentul periimplantitei ca un adjuvant puternic capabil sa regenereze tesutul osos si sa protejeze implantul si locul implantului.

Derulați până sus