TiNET fm

NOUL SISTEM DE PLASA DIN TITAN

DOWNLOAD

Astazi plasa de titan TiNET reprezinta ultima inovatie in regenerarea tridimensionala cu plasa. Caracteristicile TiNET  il fac un produs unic pe piata si ideal pentru urmatoarele domenii de utilizare:

 

  • Defecte osoase cu 3 si 2 pereti;
  • Cresterea osului orizontal;
  • Cresterea osului vertical;
  • Cresterea osului combinat;
  • Stabilizare in caz de fracturi osoase accidentale (de exemplu, in timpul unei proceduri de split crest);
  • Comunicare oroantrala;
  • In asociere cu tehnica de osteodistractie.

Poate fi utilizat in asociere cu osul autolog, sau cu biomateriale, sau o combinatie atat de os autolog, cat si de biomateriale, asa cum este detaliat in literatura clinica si experimentala.

Dispunerea circulara unica a ochiurilor care urmeaza un algoritm bazat pe principii biologice dezvoltate de Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al Sweden&Martina, permite trecerea optima a fluidului si confera esantionului o stabilitate mecanica excelenta, conditie biologica esentiala pentru asigurarea neoangiogenezei in interiorul materialului grefat si pentru prevenirea transformarii acestuia in tesut fibros, favorizand astfel formarea de os nou.

Conformatia speciala  si grosimea ochiurilor mici alaturi de materialul plasei (Ti Gr.1), o fac foarte usor de gestionat si de modelat pentru a se adapta anatomiei sitului chirurgical, prevenind formarea de margini ascutite periculoase si permitand, daca este necesar, aplatizarea grilei si reconstructia de la zero.

Gaurile perimetrale au un diametru mai mare pentru a permite trecerea bonturilor de osteosinteza pentru fixarea plasei pe creasta osoasa.

Exista, de asemenea, o gaura speciala pentru bontul de vindecare, ceea ce faciliteaza utilizarea grilelor atunci cand tehnica de reconstructie este efectuata in acelasi timp cu inserarea implantului.

Spre deosebire de alte produse similare disponibile pe piata, plasa TiNET fm are o suprafata netratata si o suprafata tratata pentru a satisface diferitele nevoi ale suprafetei osoase in contact cu tesuturile moi. Partea tratata are un inel anodizat de culoare bronz in jurul orificiului pentru bontul de vindecare.

 

Daca este expusa din greseala, plasa TiNET provoaca, in mod normal, doar o repozitionare apicala a nivelului de regenerare osoasa, spre deosebire de alte dispozitive care pot fi reabsorbite complet si isi pot pierde efectul de cortinei sau pot fi infectate.

Elemente de sutinere pentru TiNET

Suruburile de sustinere au diametrul de 1,2 mm, sunt confectionate din titan de grad medical 5, cu o rezistenta medie la rupere cu 58% mai mare decat a suruburilor de pe piata. Suruburile sunt disponibile cu lungimea de 4 mm. Partea de lucru este complet filetata, cu spirala mare, in timp ce varful este neted si in forma de piramida, extrem de ascutit pentru o penetrare usoara a osului.