Sabettimed este unic reprezentant in Romania al prestigioasei companii italiene Sweden & Martina.
Sweden & Martina exista din 1972, iar în prezent este unul dintre liderii internationali in proiectarea, productia si distributia de produse pentru sectorul dentar, in special implantologie. 

Sediul central al Sweden & Martina se afla in Italia, insa compania detine centre de dezvoltare in Spania, Franța, Germania, Statele Unite ale Americii si o retea de distribuitori in Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa de Sud America.

Produsele a caror performanta fost validata pe parcursul a peste 25 de ani de argumentare stiintifica, atat in centrele de cercetare proprii, cat si prin colaborari cu universitati de renume din intreaga lume, sunt din ce in ce mai prezente si in cabinetele stomatologice din Romania. 

Misiunea Sabettimed, de a reprezenta cu succes pe piata romaneasca numele Sweden & Martina, a devenit un obiectiv lesne de indeplinit, cu atat mai mult cu cat vorbim de un leader in domeniul produselor dedicate implantologiei dentare. 

Datorita programelor sustinute de cercetare stiintifica, Sweden & Martina evalueaza si promoveaza concepte inovatoare clinice, destinate a simplifica viata de zi cu zi a stomatologilor, si esential, a pacientilor. Succesul clinic al implanturilor este testat in mod continuu, ca parte a numeroase protocoale de cercetare experimentala si clinica, efectuate de diferite universitati din lume, precum si de unele dintre cele mai cunoscute echipe de cercetare din acest sector.

Implicarea sustinuta in cercetare si de formare, alaturi de universitati de prestigiu, ilustre grupuri de cercetare internationale si lideri de opinie din intreaga lume, cat si productia directa, cu gestionarea si controlul tuturor fazelor de productie, valoarea stiintifica internationala ridicata a produselor au contribuit la o crestere puternica si constanta in Italia si o expansiune internationala foarte rapida.

Vimeo