26 - 26 octombrie 2017
Hotel Ramada Sibiu

Planificarea protetica a implanturilor

Va invitam sa participati la work-shop-ul de tip "do it yourself", Planificarea protetica a implanturilor. Chirurgie ghidata - Echo Plan by Sweden & Martina.

PROGRAM

Cursul contine:

1. Analiza datelor clinice

2. Interpretarea informatiilor CBCT

3. Corelarea informatiilor clinice cu datele CBCT

4. Ce tip de restaurare protetica? Cum folosim datele?

5. Planficicarea chirurgicala

6. Planificarea protetica

7. Ce producem?

Participantii vor parcurge toate etapele realizarii unui ghid chirurgical, pornind de la CT, pana la printarea produsului final ce va fi livrat in urmatoarea zi de work-shop. In masura in care participantii au la dispozitie CT-ul unui pacient propriu, vor putea lucra pe acest model.
In acest caz se vor trimite , cu minim doua saptamani inaintea work-shop-ului, la adresele de mail simina.florea@sabettimed.com si cosminstefanescu26@gmail.com, urmatoarele documente:

1. CT
2. Document STL cu cele 2 arcade in ocluzie

Work-shopul are loc in cadrul celei de-a IX-a editii a evenimentului Implants Connected to Nature, pe 26 octombrie, ora 14.00.

INSCRIERI

PERSOANA CONTACT:

Simina Florea

simina.florea@sabettimed.com

tel. 0754066419

Numarul locurilor disponibile: 20

Taxa de participare: 150 euro, TVA inclus.

Curs sustinut de:

Prof. Dr. Alexandru Petre

Informatii suplimentare:

Kit-ul chirurgical Echo Plan a fost proiectat și dezvoltat pentru a permite utilizatorilor de implanturi cilindrice Premium si Outlink² pregatirea de site-uri chirurgicale cu tehnica implantologiei ghidate. Chirurgia ghidata este o tehnica de tratament care include etapele de diagnostic, planificare si pozitionarea implanturilor.
Principalul avantaj este posibilitatea de a planifica operatiunea de lucru cu vederi complet 3D de anatomie radiologica a pacientilor, prin urmare, fiind in masura sa evalueze cu precizie dimensiunile si pozitia finala a implantului dentar, precum si disponibilitatea stenturilor chirurgicale care pot ghida pozitionarea implantului, pe baza acestei planificari.

Mai multe informatii despre Echo Plan, va invitam sa descoperiti pe pagina produsului. Click

INAPOI